NOWOŚĆ
SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY 230 g - GLUTEN OUT
GLUTEN-FREE PIZZA BASE 230 g - GLUTEN OUT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5904610312827
Masa netto (g)
230
Masa brutto (kg)
0,300
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,3 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.

OPIS
Odkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealne płótno dla Twoich kulinarnych inspiracji. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 42,7 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,4 g

UWAGA
Opakowanie zawiera saszetkę z pochłaniaczem tlenu – NIE DO SPOŻYCIA!

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć wciągu 2 dni.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.