SKŁADNIKI
woda, sos ketjap manis* [melasa*, cukier*, napój SOJOWY* (woda, SOJA* 1 %), sól morska, czosnek*, kolendra*, liść laurowy*, trawa cytrynowa*], sos shoyu* [woda, SOJA* (21,5 %), PSZENICA*, sól, Koji (Aspergillus oryzae)], agawa*, skrobia z tapioki*, olej z prażonych NASION SEZAMU*, cebula w proszku*, ocet*, papryka w proszku*, sól, ekstrakt drożdżowy*, koncentrat cytrynowy*, imbir w proszku*, czosnek w proszku*, pieprz cayenne*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Możesz uczynić dania z woka wyjątkowo smacznymi dzięki temu słodkiemu, pikantnemu sosowi. Idealny do gotowania posiłków w woku i do smażenia na patelni!
Propozycja podania: tylko dodaj 300 - 400 g mięsa, ryby lub substytutu mięsa, 400 - 500 g pokrojonych warzyw. Podawaj z ulubionym ryżem lub makaronem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 263 kJ/53 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 8,2 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,9 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.