NOWOŚĆ
SAŁATKA ŚLEDZIOWA Z BURACZKIEM I JABŁKIEM (około 1,00 kg) - SMOLIN FISH (NA ZAMÓWIENIE)
HERRING SALAD WITH BEETROOT AND APPLE (approx. 1.00 kg) - SMOLIN FISH
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
261419
Masa netto (g)
Masa brutto (kg)
1,000
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
1 szt
Masa brutto (kg)
1 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
Filet ŚLEDZIOWY solony 30 % (ŚLEDŹ, sól), majonez (olej rzepakowy 80 %, żółtko JAJA 6 %, ocet spirytusowy, cukier, sól, GORCZYCA, ekstrakty przypraw, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: E 285), GORCZYCA, burak ćwikłowy 22 %, jabłko 16 %, cebula, miód, chrzan w zalewie (korzeń chrzanu 82 %, woda, olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z cytryny), ocet jabłkowy, zioła, cukier, sól, przyprawy.

OPIS
Domowy przepis. Delikatny, słodki smak jabłka bezbłędnie połączony z polskim buraczkiem. Produkt gotowy do spożycia, idealny jako przekąska.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1297 kJ / 314 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 9,0 g
w tym cukry: 9,0 g
Białko: 4,5 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.