PIZZA Z SEREM MOZZARELLA I KIEŁBASĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA 330 g - GLUTEN OUT
GLUTEN-FREE PIZZA WITH MOZZARELLA CHEESE AND PEPPERONI SAUSAGE 330 g - GLUTEN OUT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5904610312711
Masa netto (g)
330
Masa brutto (kg)
0,350
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10 szt
Masa brutto (kg)
0,35 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa pepperoni 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, papryka 0,3 %, przyprawy, glukoza, sacharoza, syrop glukozowy, maltodekstryna, barwnik: kwas karminowy, karmin; koncentrat soku buraka ćwikłowego, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, ekstrakty z rozmarynu (wyciągi z rozmarynu); regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.

OPIS
Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni. Ta pizza to kwintesencja pikantnych przygód, idealna dla tych, którzy szukają czegoś więcej niż tylko zwykłej pizzy. Każdy kawałek to obietnica niezapomnianego doświadczenia.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 802 kJ / 192 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 29,2 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.