SKŁADNIKI
mięso wieprzowe 41 %, skrobie 27 % (z tapioki, kukurydziana, ziemniaczana), woda, mąka ryżowa, tłuszcz wieprzowy, mąka gryczana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), olej roślinny rzepakowy, sól, białko SOJOWE, warzywa suszone (cebula, marchew, czosnek, pietruszka), cebula prażona, aromaty, przyprawy, błonniki roślinne.
OPIS
Półprodukt garmażeryjny do spożycia po obróbce cieplnej do osiągnięcia temperatury minimum 80°C w środku produktu.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotowanie: 4 minuty
Smażenie: 5 minut
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1088 kJ / 260 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 25 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,8 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.