OPIS Plastry wędzone na zimno BETTER FISH to produkt poddany procesowi wędzenia. Proces produkcyjny: filety solone poddawane są procesowi wędzenia (suszenia + zadymienia) w temperaturze do +30 stopni Celsjusza. Następnie filety są wychładzane i plastrowane. W takiej formie produkt jest gotowy do spożycia.
UWAGI Istnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Gotowy do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Warość energetyczna: 804 kJ/193 kcal Tłuszcz: 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 19 g Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od 0 do +4°C
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.