NOWOŚĆ
KORPUSY DESEROWE KRUCHE BEZGLUTENOWE 200 g - NEW MOUNTAIN
GLUTEN-FREE SHORTCRUST DESSERT BASES 200 g - NEW MOUNTAIN
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
5905679882320
Masa netto (g)
200
Masa brutto (kg)
0,250
Objętość brutto (ml)
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
18 szt
Masa brutto (kg)
0,25 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
bezglutenowa mąka OWSIANA, olej kokosowy, cukier, woda, siemię lniane, sok z cytryny, babka płesznik.

OPIS
Kruche, delikatne, słodkie babeczki, gotowe do wypełnienia dowolnym kremem lub nadzieniem. Idealna baza do tworzenia wyjątkowych deserów na każdą okazję. Doskonałe na przyjęcia, rodzinne spotkania czy słodką chwilę w domu. Twórz kreatywne i smaczne kompozycje z łatwością!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1874 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 15 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: NASIONA SEZAMU, ORZESZKI ZIEMNE, migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.