NOWOŚĆ
BATON PROTEINOWY BANANOWY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWY 50 g - MAXSPORT
GLUTEN-FREE PROTEIN BAR WITH BANANA IN MILK CHOCOLATE 50 g - MAXSPORT
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy (EAN)
8588008572955
Masa netto (g)
50
Masa brutto (kg)
0,055
Objętość brutto (ml)
100
Jednostka miary
szt
Tworzywo op. jednostkowego
Ilość w opakowaniu zbiorczym
30 szt
Masa brutto (kg)
0,06 kg
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 28,3 % (izolat białka SOJOWEGO, izolat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy), oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, prażone ORZESZKI ZIEMNE, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, liofilizowane kawałki banana 1,5 %, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), emulgator: lecytyny(z SOI), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, kwas: kwas cytrynowy.

OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 25 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ/415 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 7,5 g
Białko: 25 g
Sól: 0,18 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.